Ανθρώπινο Δυναμικό

Βασίλειος Ι. Δημητρίου – MSc Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ.

Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αρ.ΤΕΕ: 15712 και Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας. Πραγματογνώμονας Πρωτοδικείου Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδος και Ιωαννίνων. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Γεωπληροφορικής και Τοπογράφος στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Σερρών, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Κατέχει εργοληπτικό πτυχίο στις κατηγορίες Οδοποιία , Υδραυλικά και Λιμενικά. Ειδικεύεται σε υπηρεσίες με χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων και συμμετείχε στη 1η ημερίδα Geomapplica με θέμα “Εφαρμογές UAV και Drones στον Ελλαδικό χώρο” στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Geomapplica. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ σε θέματα Πληροφορικής, Τοπογραφίας και Δομικών Έργων με Κωδικό ΕΒ 29475 και τακτικό μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος με αριθμό μητρώου 1907.

Μερικά από τα σημαντικότερα έργα μας:

    1. Συνεργασία με την εταιρεία GeoSet LTD σε έργα ανάπτυξης Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών σε έργα του ΙΓΜΕ , ΟΣΔΕ και του Ελληνικού Κτηματολογίου.
    2. Συνεργασία με την Τεχνική Εταιρεία ΆΚΤΩΡ ΑΤΕ στα έργα ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΡΓΟΣΕ και ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ.
    3. Συνεργασία με την εταιρεία “Τοπομετρία” Ε.Π.Ε. σε εξειδικευμένες Μελέτες Τοπογραφίας.
    4. Συνεργασία με την Τεχνική Εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΑΕ στην Ιόνια Οδός στο Τμήμα S3A.
    5. Συνεργασία με την εταιρεία Anax NW Ι.Κ.Ε. σε θέματα Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών για το έργο “HELLENIC PETROLEUM ARTA – PREVEZA EXPLORATION AND PRODUCTION OF HYDROCARBONS S.A.

 

Οι άμεσοι συνεργάτες μας , με πολυετή μελετητική και εργοταξιακή εμπειρία.

Θεοχάρης Παπαδιαμάντης
Διπλ. Τοπογράφος Μηχανικός

Χριστόφορος Μπουζάνης
Πολιτικός Μηχανικός

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

elGreek